Silje
Silje
11.05.2017
Silje

Fjordingen vår heter Silje 🤩

Vår Nydelige Silje var støl etter den lange kjøreturen da ho kom hjem til Stikle 5 august 2011. 
Det var ei veldig fornøyd og stolt jente som kom hjem med Fjordingen sin ;) vi gleder oss til å bli kjent med henne🤭
Vi hadde en fin høst med Silje, da vi deltok på innkjøringskurs med Silje og Allegro, var instruktøren Frank Skubberud veldig fornøyd med Silje og sa at ho viste at ho er godt innkjørt. Silje var da også ganske jevnlig i arbeid, med kjøreturer på grusveier rundt gården vår, i tillegg var vi hos berider med henne en gang i uka. I nov -des har ho hatt mye fri og vært uskodd, så da har vi bare tommekjørt på jorda og leiet noen turer i skogen, det er koslig :) Vi gleder oss til å begynne ridetrening fremmover våren. Ridelærer Henriette Strøm, skal hjelpe oss i gang så ting blir gjort riktig. Den 6 januar fikk Silje broddsko, og vi er i gang med lette kjøreturer igjen, deilig nå med legre og lysere dager. Vi ser frem i mot våren, og planlegger å vise Silje på utstillingen på Momarken 20 mai.

Silje er veldig sosial, hadde vi kunnet slippe hestene fritt tror jeg ho ville tuslet rundt meg som en hund på gården, Koslig hadde det vært!!
3 august 2012
Silje har vært i jevnlig trening hele våren og sommeren, og får nå to uker fortjent opphold å beite. Silje er positiv, frem og liker å jobbe. I sommer har det blitt en del rideturer både langs traffikert vei og i skogen, med og uten annet følge og Silje viser att ho er trygg og rolig i alle situasjoner. Vi er veldig fornøyd med henne.
Fjordhest NM 2014

Gratulerer med 1.plass !!

Anna Mathilde og Silje startet feil og Stil 60 cm med mål om å gjennomføre i god stil. Etter en fin feilfri runde skrittet de ned og Silje fikk slappe av på hestetransporten.

Det var 32 startende i klassen så vi hadde god tid etter å ha startet som nr. fire. Da vi etter hvert nærmet oss sprangbanen igjen å skulle se de siste ekvipasjene til start, hørte vi speaker si at Anna Mathilde med Silje Leder fortsatt med 71 i stil og feilfri runde!!

Kan med hånda på hjertet si at vi fikk det travelt da vi måtte i hui og hast løpe til transporten og få salt opp Silje til Premieutdeling!!

En fantastisk opplevelse :)

2016
Anna Mathilde startet fjordhest NM i Førde og hadde fantastiske dager der og gode resultater. Fikk plassering i 3 av 4 klasser de startet.
Gratulerer så masse <3
NM Fjordhest Førde 2016

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.03 | 09:51

Hei, jeg lurer på om dere skal ha valper til sommeren? Og evt. om det er lang venteliste?

...
09.02 | 09:13

Hei, jeg er interessert i valp, men finner ikke epostadressen din noe sted :)

...
14.01 | 15:34

hei:) jeg er veldig interessert i å kjøpe valp av dere. har sendt deg mail med en hilsen. håper å høre ifra deg/dere snart!

...
03.06 | 20:11

så fine de er

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE