Våre Hunder
Frk. Cesilia
Westre Stikles Frk Cecilia
Reg. nr: NO54697
født 13 april 2013
HD. B
høyde 36,5
Viltfarget/hvit
Hale: lang
Ører: Rosenører
Første kull 9 valper
Andre Kull 5 valper
Mor: Westre Stikles Anny Aylar
Far: Aridgeocrats Modige Mads NO47797/10

Frk C. er kontaktsøkende uredd og nær. Flink mor som føder lett og holder rent lenge hos valpene, dier lenge og godt før hun begynner avvenning. gir meget gode kull med aktive nysgjerrige og friske valper.😘
Frk Cesilia er vist på utstilling og fått Verry Good og Exellent. og som de andre hundene trenger hun mer ringtrening for å vise seg godt, - det er en ting jeg som handler trenger også 😎😀
Ewans Khida
Vår nydelige Khida kom til oss en vakker dag i mai 2008 ho er en fantastisk familiehund, turer i skogen er toppen for Khida, eller være med matmor når ho er i stallen. Etter en aktiv dag ute med graving etter jordrotter borti jordekanten og jakt på småfuglene i syrinen er det aller best å ligge på et fang, under et teppe eller ei dyne å sove.
27 mai 2008 Khida er trøtt etter en leng og anstrengende dag. Endelig er Khida hos oss!
Din overskrift
Khida 8 år 2016,  pensjonist. Ho er sprek og glad og elsker turer i skogen.
Khida 16 månder
Khida 5 år. mars 2013
WestreStikles Anny Aylar
Anny (også kalt dronningen) er ei våken, livlig, kontaktsøkende god liten tispe og en nydelig familiehund. Hun er av Khidas første kull, som er etter Samkas Ole Brum -en liten kompakt hannhund og god familiehund.

Dina 8 måneder, Khida 6 år og Anny 4 år. Tre nydelige og gode tisper. Sommer 2014
Zorro 4år, Anny Aylar 3 månder og Khida snart 3 år, på beøk hos bestemor, de har fått beskjed om å bli på teppet og det er ekstra vanskelig her, for hos henne er det alltid fritt frem for alle🙂
Amigo Av Lomesli
Amigo kom til oss 20 mai 2006 og var en skikkelig god bamse da vi hentet han hos oppdretter på Gran på Hadeland. Amigo er nå en erfaren elghund og en dyktig sporhund Han har fast jobb i Granerud Elglag hver høst.
Zorro
Zorro kom til oss våren 2007 litt utolmodighet gjorde at vi bestemte oss for å kjøpe han, vi ville så gjerne ha en Dansk -Svensk Gårdshund den våren, ventelistene da var lange... Dermed kjøpte vi den fine lille valpen som var annonsert på Finn tross at han ikke hadde papirene i orden. Vi hadde sett advarseler, men fristelsen ble for stor.

En valp uten pappirer er en bastard, å man vet ikke hva man har kjøpt🤨
Vår bastard har angstagresjon, derfor skjermer vi han når vi har besøk, noe han er veldig komfortabel med. Når han forstår at vi får besøk, er han glad for å få legge seg i buret på vaskerummet der han får fred og kan slappe av.

Zorro er godkjent sporhund, og går veldig pressist på blodspor,
 er veldig leken, elsker vann, leke i lauvet om høsten og ta i mot snøkrystallene når det snør, så når det snør tett får han det fryktelig travelt😀 Apportleker generelt er han helt med på.

Den 20 februar 2014, tok jeg den vanskelige besluttingen, Hvil i fred Zorro <3

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

kat | Svar 14.01.2018 15.34

hei:) jeg er veldig interessert i å kjøpe valp av dere. har sendt deg mail med en hilsen. håper å høre ifra deg/dere snart!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.03 | 09:51

Hei, jeg lurer på om dere skal ha valper til sommeren? Og evt. om det er lang venteliste?

...
09.02 | 09:13

Hei, jeg er interessert i valp, men finner ikke epostadressen din noe sted :)

...
14.01 | 15:34

hei:) jeg er veldig interessert i å kjøpe valp av dere. har sendt deg mail med en hilsen. håper å høre ifra deg/dere snart!

...
03.06 | 20:11

så fine de er

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE